Etusivulle  

 

 

 

info

Kertakilpailut
Kuukausikilpailut
Viikkokilpailut
Päiväkilpailut

Pelikeskus

Kilpailuklubi

Tietoturva & virukset
Haku ja portaalit
Äkkilähdöt

Mediatiedot

 

 


Info

Kilpailut.net on lyhyessä ajassa vahvistanut asemaansa merkittävänä kaikenikäisten ilmaisena viihdepalveluna netissä. Emme hyväksy kilpailulistoille kilpailuja joiden tiedämme käyttävän rekisteritietoja väärin tai eivät anna mahdollisuutta kieltäytyä markkinointimateriaalin vastaanottamisesta.

Kilpailut.netissä nettikilpailuihin osallistuminen on tehty helpoksi, selkeät kilpailulinkit vievät suoraan kilpailuun!

Kilpailusta siirtyminen takaisin etusivullemme onnistuu aina klikkaamalla yläkulman Kilpailut.net -tunnusta ja kilpailulistoille pääset aina uudelleen yläosan palveluvalikon avulla. Huomasithan, että ns. mainostenpoistajat kannattaa ottaa pois käytöstä kun käytät Kilpailut.nettiä, muuten jäät monesta sivustomme lisäominaisuudesta paitsi. Mainostajat valitsemme erityisen huolellisesti jotta mainokset varmasti kiinnostavat sivustomme käyttäjiä eikä häiritseviä ´huijausmainoksia´ sivuille hyväksytä. Hyväksymiemme mainosten joukossa tulee olemaan erikoisetuja ja -tarjouksia joita ei kannata jättää käyttämättä.

Kilpailujen lisäksi kilpailut.net sisältää nyt myös useita kävijöiden toivomia osioita joissa käyttövinkkejä sekä käytännöllisiä linkkejä. Tällaisia palveluosioita ovat mm. Tietoturva ja virukset, haku ja portaalit sekä äkkilähdöt. Uusia osioita tehdään sitä mukaa kun sivuston käyttäjät niitä meiltä toivovat. Tulemme myös avaamaan erityisesti Kilpailuklubilaisia palvelevia osioita ja lisäpalveluita.

Mainostajille tarjoamme yhteistyökumppanimme Netbookian kanssa lukuisia eri mediaformaatteja ja palvelupaketteja. Katso lisätietoa Mediatiedot -sivuiltamme.

Kilpailut.nettiä tuottaa Suomen Datalinja Oy:n sisällöntuotanto. Sivustoa voi käyttää kaikilla yleisimmillä selaimilla ja näyttötarkkuuksilla, lisäksi jokainen meiltä lähtevä sähköposti (kilpailuklubilaisille) on virustarkistettu.

 


Mediamyynti

Toiminnan edellytys on, että saamme tuloa peittämään palvelun ylläpidosta aiheutuvia kuluja. Siksi mainospaikkamme ovat mainostajien käytössä ja mainostilaa myy Netbookia (puhelin 02-253 0553). Sivuille hyväksyttävien mainosten pitää jotenkin liittyä kilpailuteemaan. Myös kilpailulinkkien takaa olevat kilpailut tulee seurata tietosuojaviranomaisten laatimia sääntöjä ja suosituksia. Esim. markkinointirekisteriin liittämisen edellytys on, että kävijä on itse pyytänyt sitä (opt-in).

Lehtijulkaisijoiden käyttämiä "Osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin
henkilötietolain mukaan." -pakkoehtoja emme hyväksy sivuillemme. Nettikilpailuun osallistuminen kun ei ole rinnastettavissa lehtitilauksen tekemiseen (joka sallisi ehdon)!

 

 

 

© oy Suomen Datalinja ab 1999 - 2006, kaikki oikeudet pidätetään.
Käyttöoikeustietoja. Tietosuojatietoja.
Mainostaminen. Kilpailun lisääminen palveluun.

Microsoft MediaPlayer Microsoft Internet Explorer Macromedia Flash Player Macromedia Shockwave Player QuickTime Player RealPlayer Aseta kilpailut.ner aloitussivuksi!