airberlin.com - Your Airline.
Etusivulle  

 

 

 

info

Kertakilpailut
Kuukausikilpailut
Viikkokilpailut
Päiväkilpailut

Pelikeskus

Kilpailuklubi

Tietoturva & virukset
Haku ja portaalit
Äkkilähdöt

Mediatiedot

 

 


Mediatiedot

Kilpailut.net aloitti toimintansa vuonna 1999 ja on tällä hetkellä ylivoimaisesti suosituin kotimaisia nettikilpailuja listaava nettipalvelu. Sivusto on luoto ja kehitetään jatkuvasti aktiivikäyttäjien (kilpailuklubilaisten) toivomusten pohjalta ja erityisesti mainostajien tarpeita huomioonottaen.

Kiinteä kk-maksu ja CPC-hinnoittelu
Mainostaminen kilpailut.netissä on on paitsi tehokasta myös kustannustehokasta. Mediamyyjämme Netbookia tarjoaa kilpailut.netissä mainostajalle CPC-hinnoitellun (cost-per-click) tarjouksen jossa maksetaan ainoastaan todellisista aktiivikontakteista (klikeistä) eikä mainosnäyttömääristä. Sivustolla on lisäksi kiinteitä viikkopaikkoja ja osioiden sponsorointiin sopivia mahdollisuuksia.

Miksi Kilpailut.net
Kun haluat kertoa kilpailusta tai pelistä et todennäköisesti löydä kilpailut.nettiä kustannustehokkaampaa mediaympäristöä viestisi kertomiseen. Viikossa kilpailut.net tuottaa helposti kymmeniä tuhansia aktiivisia tutustumisia kampanjasivustoonne, viihtymään tuotteidenne pariin. Palvelumme kävijätilastot kertovat palvelumme olevan suosituin keskellä arkipäivää. Tavoitat näin työssäkäyvät aikaan jolloin muita mainossanomia ei ole häiritsemässä viestisi perillemenoa. Ero on merkittävä kun verrataan mediaan, jossa mainostat "silloin kun muutkin", jolloin asiasi helposti hukkuu massaan!

SiteProfile Maaliskuu 2004
Sivustolla tehty SiteProfile -kävijätutkimus (Maaliskuu 2004) kertoo 75,8% kävijöistä olevan naisia. Suurin ikäryhmä on 15-24 vuotiaat joita kävijöistä on 46,5%, kun ikähaarukkaa laajennetaan 15-35 vuotiaisiin osuus kävijöistä on yhteensä 72,5%! Asuinpaikkakuntaa tarkastellessa muualla kuin pääkaupunkiseudulla, Tampereella tai Turussa asuu 62,6% kävijöistä. Ammattiryhmistä työssäkäyviä on 45,8% ja opiskelijoiden osuus on 45,9%. Uusi kävijätutkimus tehdään syksyn aikana 2007.

Keskiarvoa parempi CTR

Sivut on suunniteltu sellaisiksi ettei jouheva käyttö ole mahdollista koneilla joihin on asennettu mainoksia suodattavia plugineja. Kilpailut.netissä CTR onkin poikkeuksetta maan keskiarvoa korkeampi!

100% DART-yhteensopiva Netbookia
Käyttämämme Netbookia mainoshallinta on täysin integroitavissa DART/DFA järjestelmiin ja kampanja sisältää oman loginin realiaikaiseen raportointijärjestelmäämme. Netbookian kautta on saatavissa myös CPA-palvelu jossa mainospaikan hinta riippuu kampanjan todellisesta tehosta kuten esimerkiksi tilausten määrästä tai summasta. Rivi-ilmoituksissa (tekstilinkit) raportti on suppeampi ja käsittää ainoastaan siirtymisten lukumäärän.

Soita tai kirjoita!

 

 


Mainospaikat

Tekstilinkitys kilpailulistauksissa
- Kilpailun lisääminen kilpailusivulle tehdään eri sivulla jonne pääset tästä. Raportointi käsittää siirtymisten lukumäärän.

Allaoleviin sisältyy aina Netbookia tunnukset jolloin käytössänne on laajat kampanjaraportit:

Suurbanneri (760x60)
- 30kt, gif/jpg/rich, looplimit 3
Tehokas katseenvangitsija etusivulla.

Suurtaulu (140x350)
Sijainti etusivulla sekä muilla kuin listasivuilla.

Insertti (375x250)
- 20kt, gif/jpg/rich, looplimit 3
Näkyvyys muilla kuin etu- ja listasivuilla. Sijainti keskelle artikkelia.

Banneri (468x60)
- 15kt, gif/jpg/rich, looplimit 3
Klassikko listaussivuilla

Painike (150x30)
- 10kt, gif/jpg/rich, looplimit 3
Kaikilla sivuilla. Kiinteitä paikkoja vko/kk-sopimuksella.

Tekstilinkit
-
n.20 merkkiä + hover-teksti
Näkyvyys kaikilla sivuilla. Kiinteitä paikkoja kk-sopimuksella bannerpaikan alla.

Uutiskirje
- 3 riviä + tagi
Kilpailuklubilaisille lähetettävän plain-muotoisen viikkokirjeen alaviite. Mahdollisuus käyttää myös Dart-emailia.

Popup ja popunder
Sopimuksen mukaan. Aina toistorajoitus 1.

 

 

 

© oy Suomen Datalinja ab 1999 - 2007, kaikki oikeudet pidätetään.
Käyttöoikeustietoja. Tietosuojatietoja.
Mainostaminen. Kilpailun lisääminen palveluun.

Microsoft MediaPlayer Microsoft Internet Explorer Macromedia Flash Player Macromedia Shockwave Player QuickTime Player RealPlayer Aseta kilpailut.ner aloitussivuksi!